• Industriele Sloop
  Industriele Sloop
 • Renovatiesloop
  Renovatiesloop
 • Totaalsloop
  Totaalsloop

Welkom op de website van Bottelier B.V. Haarlem

 

TotaalsloopUtrechtHoofdpaginasloopBottelier is al ruim 45 jaar actief in de sloopwereld. De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt door het actief bijdragen aan en het meegaan met alle relevante ontwikkelingen. Zo staat er een moderne slooponderneming die van alle sloopmarkten thuis is.

Een moderne slooponderneming staat midden in de maatschappij. Niet alleen de laatste stand van techniek is van belang, ook de positie binnen de maatschappij is belangrijk.

Communicatie en een transparante bedrijfsvoering zijn daarbij eisen waar Bottelier ruimschoots aan voldoet. Primair bij het uitvoeren van werkzaamheden is veiligheid. In de bedrijfsfilosofie van Bottelier leidt een veilige uitvoering van de werkzaamheden automatisch tot een efficiënte uitvoering.

In een open communicatie met de opdrachtgever wordt vorm gegeven aan de uit te voeren werkzaamheden. Deze manier van samenwerken leidt tot het optimale resultaat voor alle betrokken partijen.

Laatste Nieuws

 • Finishing touch voor Volvo FMX 8x4

  Bottelier voegde onlangs een Volvo FMX 8x4 toe aan haar wagenpark. De Volvo, die alweer enige tijd door het land rijdt, is nu ook voorzien van fraaie bestickeringen.
 • Dakar-coureur Jimmink op bezoek bij Bottelier B.V.

    Martien Jimmink heeft met trots zijn Dakar-motor gepresenteerd bij Bottelier B.V. 'Zeer trots dat een bedrijf zoals Bottelier B.V. waar kenmerken zoals hard werken, professioneel en kwaliteit hoog in het vaandel staan mij sponsort voor Dakar 2019', aldus Jimmink op zijn eigen platform.

­

Contactgegevens

Oude Waarderweg 1
2031 AC Haarlem

Postbus 9545
2003 LM Haarlem

Phone (+31) 23 531 9443
email algemeen@bottelierbv.nl
web www.bottelierbv.nl
KvK BST: 34062230
KvK BSH: 34052726
BTW-nr: NL 8036.43.846.B.01 

Locatie

Afdrukken

Facebook

© 2019 Bottelier BV   |  Website developed by Lumerf-IT