Search
Close this search box.

ACTIVITEITEN

Bottelier is toonaangevend in het aannemen en uitvoeren van sloop- en demontage werken en heeft meer dan 50 jaar ervaring.

Sloop- en demontage werkzaamheden zijn er in diverse omvang en complexiteiten. Bottelier is o.a. gespecialiseerd in de uitvoering van projecten in de (chemische)industrie waarvoor het de juiste kennis, kunde en materieel bezit om deze werkzaamheden geheel zelfstandig uit te kunnen voeren.

Onze projecten zijn erop gebaseerd om onze klanten te ontzorgen

Bottelier biedt totaaloplossingen als het gaat om complexe sloopwerken.
Wij slopen binnen tijd en binnen budget, hierbij staat veiligheid qua prioriteit altijd op nr 1

AFBRAAK WERKZAAMHEDEN

Wij hebben onze afbraak uitvoering geoptimaliseerd en uiterst duurzaam gemaakt. De inzet van hybride machines voorzien van de nieuwste technieken, energieneutrale schaftgelegenheden en optimale bekwaamheid van ons personeel dragen hier aan bij. Zo realiseren wij voor een percentage hergebruik van 99%, de hoogste standaard in de markt.

ASBESTSANERING

Gaat u een bouwwerk dat voor 1994 is gebouwd slopen of renoveren? Dan is de kans zeer groot dat u asbest aantreft. Het vrijkomen van asbesthoudende materialen is zeer schadelijk voor de gezondheid. Van kleine projecten zoals het verwijderen van uw vloerzeil, tot aan het projectmatig saneren van gebouwen, fabrieken en instalaties vorafgaand aan totaalsloop of renovatie. Wij nemen u alles uit handen! 

CHROOM 6 SANERING

Chroom-6 is een carcinogene stof, bij hoge blootstelling kan de stof acute toxische effecten veroorzaken, zowel acuut als chronisch. Acute gevolgen zijn bijvoorbeeld schade aan luchtwegen en irritatie aan het neusslijmvlies bij inademen. Bottelier kan chroom 6 toepassingen zorgvuldig en veilig saneren door gebruik te maken van de juiste beschermingsmiddelen en een project specifiek saneringsplan.

BODEMSANERING

Als een sloopwerk is afgrond is er vaak grondwerk te doen om het terrein klaar te maken voor nieuwbouw. Denk hierbij aan het saneren van de verontreinigde grond, het aanbrengen van grondverbeteringen, het voorbereiden van de bouwput en het egaliseren van het terrein. Geïnteresseerd in onze dienstverlening op het gebied van grondwerk en bodemsanering Ontdek de mogelijkheden!