Search
Close this search box.

Ontmanteling polyurethaanfabriek

Voor een van onze vaste opdrachtgevers hebben wij de opdracht verworven voor het geheel reinigen, asbest saneren en ontmantelen van een Polyurethaan productielocatie. Alle productie gebonden installaties dienden verwijderd en afgevoerd te worden en alle gebouw gebonden installaties moesten op hun plaats blijven i.v.m. de verkoop van de locatie.

Na het doorlopen van de benodigde voorbereiding werkzaamheden zoals het opstellen van de benodigde VGWM plannen, Tra’s en werkbesprekingen kon het project fysiek aanvangen.

De eerste stap van de ontmanteling was Reinigen van alle tanks en leidingen, voor de reiniging heeft Bottelier gebruik gemaakt van een gespecialiseerd industrieel reinigingsbedrijf. De tweede stap was het verwijderen van het asbest. Bottelier heeft het asbest veilig en vakkundig verwijderd en de locatie laten vrijgeven door een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium. De derde  stap was het verwijderen van van alle productie gebonden apparatuur en installaties. In het teken van een duurzame samenleving heeft Bottelier diverse objecten weten te vermerken, dit is mogelijk vanwege het uitgebreide kennisnetwerk in de re-use branche. De objecten welke niet hergebruikt konden worden zijn vakkundig ontmanteld en afgevoerd naar een erkend verwerker, aan het einde van het project is het gehele gebouw bezemschoon opgeleverd. Bottelier heeft ook dit project binnen planning, binnen budget en met 0 incidenten afgerond.

Share :

LinkedIn
Facebook
WhatsApp