Search
Close this search box.

Verwijderen opslagtank

Voor een van onze vaste opdrachtgevers in Gent ( BE) hebben wij de opdracht verworven om een oude en vervallen opslagtank ( 25m diameter en 12m hoog) te verwijderen. De tank stond op een zeer moeilijk bereikbare locatie langs het water bij een operationeel zijnde fabriek.

Na het doorlopen van de benodigde voorbereiding werkzaamheden zoals het opstellen van de benodigde VGWM plannen, Tra’s en werkbesprekingen kon het project fysiek aanvangen.

De eerste stap van dit project was het inrichten van het sloopterrein, gezien de zeer beperkte ruimte is er zeer veel tijd en moeite gestoken om een sloopkraan op de juiste positie te krijgen zodat de tank op een veilige manier geknipt kon worden. Vanwege de slechte staat van de tank konden er geen mensen in de buurt komen en is de gehele tanks met de kraan gesloopt. Alle vrijkomende materialen zijn geladen in de daarvoor gereed staande container en afgevoerd naar een erkend verwerker Bottelier heeft ook dit project binnen planning, binnen budget en met 0 incidenten afgerond.

Share :

LinkedIn
Facebook
WhatsApp