Search
Close this search box.

OVER ONS

Bottelier B.V. is een familiebedrijf opgericht in 1970. Innovatie en grootschalig complex sloopwerk is de grondslag van de onderneming. Vandaag de dag staat de onderneming bekend om zijn Veiligheid, kwaliteit, zorgvuldigheid en duurzaamheid. Dit bij de meest uiteenlopende ontmantelingsprojecten in zowel de civiele als de industriële sector

SLOPEN MET EEN VISIE

Schakel een gespecialiseerd bedrijf in voor asbestsanering

Bottelier heeft als gecertificeerd bedrijf al meer dan 30 jaar ervaring in het milieukundig verwijderen van asbesthoudende materialen. Voor aanvang wordt een asbest verwijderingsplan opgesteld, nadat de werkzaamheden zijn afgerond wordt het werkgebied vrijgegeven door een onafhankelijk laboratorium. De resultaten worden vastgelegd in een rapportage waarmee kan worden aangetoond dat de asbesttoepassingen op een correcte wijze zijn gesaneerd en dat er geen asbestvezels zijn achtergebleven.

Onze missie

Wij zien het als onze missie om bij te dragen aan het creëren van een betere leefomgeving door ruimte te maken voor nieuwbouw, natuur en een veilig en gezond milieu. Hierbij onderstrepen wij het belang van communicatie, samenwerken en het realiseren van een zo duurzaam mogelijke herbestemming van sloopmaterialen. 

Onze visie

Onze visie is het doorontwikkelen van onze slooptechnieken, dienstverlening en circulaire materiaaloplossingen om de kwaliteit van onze projectuitvoering te verbeteren. Daarnaast willen wij onze werkzaamheden maatschappelijk verantwoord en zo duurzaam mogelijk tot uitvoering te brengen. Wij geloven daarbij in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en overige stakeholders.

Ons onderscheidend vermogen

Turnkey maatwerk/ totaaldienstverlening

Slopen is deskundig maatwerk. Daarom onderstreept Bottelier B.V. het belang van totaaldienstverlening op het gebied van sloopwerken met een compleet pakket voor totaalsloop.

Wij ontzorgen zodat opdrachtgevers zich kunnen richten hun kerntaken. Door onze diensten strak op elkaar te plannen en gebruik te maken van innovatieve technieken en deskundig personeel. Kunnen wij de projectduur verkorten en een concurrerende totaalprijs bieden voor ieder project. 

Kwalitiet en MVO

Bottelier B.V. staat voor kwaliteit. Daarom zijn wij één van de ruimst gecertificeerde sloopaannemers van Nederland en een van de weinige sloopbedrijven in Nederland met de MVO-prestatieladder niveau 3 certificering. 

Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de sloopkwaliteit en duurzaamheid van onze bedrijfsprocessen. Goede communicatie, kwalitatief projectmanagement, transparantie en omgevingsbeheer is essentieel voor onze projectoplossingen.